<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/a0125a1b086e.css" type="text/css" media="screen, projection">

Álvaro the Barber Barbershop

Logroño Spain

The Álvaro the Barber barbershop in Logroño, in Spain, winner of the “best barber in Spain” award in 2014, was recently renovated by the David D Iriondo firm using Treverkhome wood-look stoneware. The renovation project evoked all the vintage, industrial aesthetic of traditional barbershops of the last century, but in a more modern, contemporary style. Treverkhome Betulla wood-look stoneware, chosen in the 15x120 cm and 20x120 cm sizes, not only covers the floor of the barbershop but also paves a small yard, providing visual continuity and giving the interior a more spacious feel.

Designers

  • David Dominguez
  • DIS Diriondo Studio

Works

  • Indoor flooring

Categories

  • Shopping malls, stores and showrooms

Collections

Search projects

Featured Collections